IMOBILIARE

 


 


Consultanta
pentru alegerea celor mai bune solutii pentru vanzarea sau cumpararea proprietatilor imobiliare, pentru incheierea contractelor de inchiriere a spatiilor comerciale, contractelor de concesiune, contractelor de schimb,etc.


Verificarea actelor de proprietate
( titluri de proprietate, contracte de vanzare-cumparare,etc) din punct de vedere juridic pentru imobile de orice tip: apartamente, constructii, terenuri, terenuri de constructii. Pe langa verificarea titlurilor de proprietate si a contractului de vanzare-cumparare,  procedura due-diligence poate include o verificare care sa arate ca proprietatea nu face obiectul unor litigii, precum si verificari la autoritatile locale pentru a afla daca proprietatea indeplineste conditiile cerute de cumparator,etc.


Deschidere de carte funciara, intabularea actelor si faptelor juridice, obtinerea extraselor de carte funciara, rectificari, inchideri de carte funciara.


    Negocierea, redactarea, asistenta la semnarea contractelor     de vanzare-cumparare teren si/sau constructie, contractelor de inchiriere a spatiilor comerciale, contractelor de concesiune, contractelor de schimb.


Litigii
-
Echipa noastra de avocati detine o importanta experienta in tot ceea ce inseamna reprezentarea clientilor in litigii care au ca obiect proprietati imobiliare.

 

 

Servicii in prim plan

Abonamente de consultanta juridica permanenta