Termeni si conditii


 

Acest site web este proprietatea exclusiva a societatii civile profesionale de avocati Tarniceru&Asociatii.

Accesul si folosirea site-ului presupun acordul implicit al utilizatorului cu privire la respectarea acestor Termeni si conditii.

 

Acest site contine numai informatii generale si nu constituie consultanta juridica sau asistenta profesionala.

Continutul acestui website cuprinde informatii care au caracter general si exista posibilitatea sa nu reflecte progresele juridice curente.

 

Trimitandu-ne un mesaj prin posta electronica nu deveniti in mod automat clientul nostru. Informatiile continute in mesajul dumneavoastra nu sunt confidentiale si nici nu sunt protejate de obligatia de pastrare a secretului profesional.

 In cazul in care alegeti sa ne contactati prin intermediul acestui website, va aducem la cunostinta ca orice informatie transmisa electronic ar putea sa nu fie sigura.

 

Ne rezervam dreptul de a folosi date cu caracter personal pentru trimiterea de informari cu privire la noutatile serviciilor noastre. In cazul in care un utilizator al prezentului site nu mai doreste sa primeasca astfel de instiintari, ne poate adresa un e-mail prin care poate solicita dezabonarea de la newsletterul trimis de noi.


Tarniceru&Asociatii SCA nu accepta responsabilitatea pentru continutul oricarui alt website care este legat de acesta de fata. Orice folosire de către dumneavoastră a acelui site se face pe propria dumneavoastră răspundere.

 

Nu ne asumam responsabilitatea pentru consecintele infectarii cu virusi informatici ca rezultat al accesarii acestui website sau a altor site-uri care au legaturi cu acesta.


Informatia continuta in acest site web nu poate fi reprodusa sau descarcata decat pentru a fi utilizata in folos personal, si nu poate fi distribuita sau publicata decat cu acordul prealabil scris al societatii noastre.

Ne rezervam  dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.


Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de utilizare a prezentului site fara o instiintare prealabila a utilizatorilor. Orice astfel de modificare intra in vigoare la postarea pe acest site. Continuarea folosirii serviciilor noastre dupa efectuarea modificarilor presupune acceptarea acestor modificari in totalitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii in prim plan

Abonamente de consultanta juridica permanenta